SeaDream Yacht Club

IT’S YACHTING, NOT CRUISING ® | ENJOY THE DIFFERENCE

 

SeaDream Yacht Club geeft in samenwerking met Wijnhandel Peeters een GRATIS wijnproeverij op

vrijdag 6 september 2019

 

Bij SeaDream Yacht Club begint de all inclusive formule al voordat u aan boord bent.

De wijnproeverij zal samen worden gehouden met een korte presentatie over de SeaDream luxe jachten en hun vaargebieden. Weet u dat SeaDream Yacht Club ook speciale Wine Voyages maakt op de Middellandse Zee en in het Caribisch gebied? Aan boord reizen vertegenwoordigers van befaamde wijnhuizen met u mee en geven buitengewone wijnproeverijen met excursies en natuurlijk een Winemakers Dinner!

Met SeaDream Yacht Club maakt u op een ongedwongen wijze een reis welke u nog lang zult bijblijven, SeaDream’s jachten brengen u naar bestemmingen waar de grote cruiseschepen niet kunnen komen! Aan boord treft u een casual yachting sfeer, welke u toch het gevoel geeft of u op uw privé jacht vertoeft.

Op vrijdag 6 september 2019 zullen de wijnhuizen Pascal Jolivet – Sancerre en Taittinger – Champagne onder de loep worden genomen. Van 19.00 tot 21.00 uur zullen wij samen met u genieten van de buitengewone klasse van deze domeinen. Zij zijn nog maar een fractie van hetgeen u aan boord van de Boutique jachten SeaDream I & SeaDream II op de wijnkaart zult aantreffen…
Houdt u ook van een goed glas wijn en geniet u daarvan nog meer in een exclusieve omgeving? Geniet van het leven en wordt ook Club Member!

 

SAVE THE DATE: 6 september 2019 

 

112 guests│95 crew│56 Suites/Staterooms│5-star luxury

 

 ALL INCLUSIVE

 It’s Yachting, Not Cruising

 

Wilt u ook deze wijnproeverij bijwonen? Neem dan contact op met Yacht Cruise Company:

010 6690270 of mail ons: info@ycconline.com

Gelieve u van te voren aan te melden, we hebben maar beperkt plek..!

Wijnhandel Peeters – Vasteland 56 – Rotterdam

U kunt met gemak parkeren in de parkeergarage Willemplein 1 onder de Erasmusbrug